Crveni ruž i štikle

doktorka-maja-crveni ruz

Crveni ruž i štikle

Drage žene, sve koje poznajem ili ću tek upoznati, kada ste depresivne, pokušajte sledeće:
Ustanite, ispravite leđa i ramena, podignite bradu gore (probajte i sada)!
Ja se odmah osećam bolje. Ukoliko baš tada moram negde da krenem, na sve to dodam štikle i crveni ruž. E tada sam stvarno super!

Moja dobra drugarica dugo nije nosila obuću sa štiklom, pošto je bila viša od svog tadašnjeg momka, sa kojim je bila jako dugo. Nikada neću zaboraviti kako mi je opisala elegantne cipele sa štiklom koje je obula kada su raskinuli i njen osećaj u njima. Naravno, osećala se seksi, kao i svaka žena, znate i same. Tada je imala 24 godine i novo iskustvo, koje prija. Sreća, nosi ih od tada. Ja sam ih nosila i sa 4, 14, 24 godine, samo sam birala prilike. Sada sa 35 godina ne biram prilike, nosim ih kad god poželim!
I crveni ruž, takođe.

Možda zbog njenog kasnog iskustva sa visokim potpeticama, razumem i sve moje pacijentkinje koje tek nakon uvećanja usana hijaluronom prvi put stave crveni ruz. Neretko dobijam njihove selfie fotografije sa komentarom: „Jedva sam čekala da stavim crveni ruž!„.

Blago nama ženama. Treba samo da odlučimo da se osećamo super i bićemo super. Štikle, crveni ruž, donji veš, boja kose… birajte, ali ne zaboravite: ramena prava, brada gore i srećno drage moje!

OSTAVITE ODGOVOR