Uvecanje jagodica

uvecanje-jagodica-hijaluron Budući da je trouglast oblik lica jedan od simbola mladolikosti, uvecanje jagodica može znatno uticati na to da delujemo mlađe, svežije, atraktivnije, ali i sofisticiranije.

Hijaluronski fileri su svoju upotrebu pronašli i u korigovanju kontura lica. Kod usahlog lica, spuštenih obraza i lica koje je izgubilo svežinu, idealno rešenje je uvećanje jagodica. Lice momentalno dobija svežiji i mlađi izgled, konture su izraženije, a da se pritom uopšte ne narušava prirodan izgled lica.

Da li boli?

Pre same intervencije na lice se nanosi topikalni anestetik u vidu kreme, a i sami Juvederm fileri u sebi sadrže lidokain, tako da je intervencija maksimalno komforna za pacijenta i ne boli.

Oporavak i nega nakon tretmana

Nakon tretmana klijent nastavlja sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguća je reakcija u vidu privremenog crvenila, otoka, modrica i osetljivosti na mestu gde je ubrizgan hijaluronski filer. Posle tretmana hijaluronskim filerima 24h ne treba nanositi šminku, ići u bazen, saunu, teretanu. Hijaluronski fileri su termostabilni i mogu se raditi tokom cele godine.

Trajanje tretmana: 30 minuta.

Detaljnije na stranici Hijaluronski fileri.