Individualni program mršavljenja

Ishrana je važan deo zdravog načina života. Kako biste se osećali i izgledali dobro, u odinaciji „Glamour“ vam pružamo uslugu izrade individualnog programa mršavljenja, koji će vam pomoći da ostvarite zdravstvene ciljeve i postignete željenu figuru.

Prvi korak je obavezni konsultativni pregled kod dr Maje Jevđević, koja će Vam prepisati individualni program mršavljenja. Ne postoji univerzalni program mršavljenja, koji će odgovarati svakoj osobi. Program mršavljenja koji Vam sastavlja doktorka Maja je koncipiran i sastavljen samo za Vas i Vaše stanje.

Testom intolerancije na hranu utvrdićemo koje to namirnice ne prijaju Vašem organizmu i trebalo bi ih isključiti iz dalje ishrane. Potrebno je napraviti dobar režim ishrane, prema potrebama Vašeg organizma.

Kvantnom analizom stanja organizma dobićemo kompletan uvid u psihofizičko stanje Vašeg organizma. U skladu sa rezultatima analize, dobićete osnovne preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomestiti deficite u organizmu.

Lipolizom, kao jednim od najefikasnijih tretmana estetske medicine za oblikovanje tela, možemo tretirati lokalizovane masne naslage na Vašem telu.

Limfnom drenažom, koju izvodi fizioterapeut nežnim ritmitčkim pritiskom na drenirajući limfni sistem, izbacićemo toksine iz Vašeg organizma i poboljšati cirkulaciju.