Botox, mezobotox

Osnovne informaicje

Botox je svakako najpopularniji anti-age tretman u svetu. Reč je o prirodnom pročišćenom proteinu koji pomaže u usporavanju znakova starenja.
Vistabel terapija protiv bora koristi se već više od 20 godina u estetskoj medicini upravo kao najučinkovitija intervencija protiv bora u zonama oko očiju, između obrva i na čelu.
botox bore

Kada se koristi botox?

Svoju primenu botox nalazi kako kod uklanjanja bora na određenim regijama na licu (mimične bore), tako i kod terapije protiv prekomernog znojenja.

Efekti botox-a

Tokom života mišiće obrva pomičemo nekoliko hiljada puta. Kao rezultat toga, živci iz navike uzrokuju kontrakciju mišića. To dovodi do pojave trajnih bora na čelu, oko očiju i između obrva, što naš izgled ne čini samo starijim, nego strogim i umornim. Kada se Vistabel ubrizga u te mišiće, blokiraju se živčani signali, mišići se opuštaju i bore izravnavaju.

Sama intervencija je bezbolna, a rezultati su vidljivi nekoliko dana nakon intervencije. Jedina mana ovog tretmana je trajanje efekata, koje je individualno, okvirno od 4 do 6 meseci.  Nakon 6 meseci, može se ponoviti intervencija. Važno je napomenuti da su kod svakog narednog tretmana efekti trajniji.

Trajanje intervencije: 20 minuta

Šta je Mezobotox?

Mezobotox nije botulinum toxin kao što je slučaj kod botoksa, već predstavlja mezoterapijski koktel biopeptida.

Kada se koristi Mezobotox?

Mezobotox se koristi radi prevencije nastajanja mimičnih bora.

Efekti Mezobotox-a

Mezoterapijski koktel biopeptida „ulenjuje“ mišiće i samim tim tim deluje preventivno na mimične bore

Trajanje intervencije: 20 minuta

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

13 + 5 =