8 point lift

Šta je 8 point lift? 

8 point lift – lifting lica u osam tačaka predstavlja inovativni pristup u podmlađivanju i poboljšanju izgleda naših pacijenata. Ovaj sveobuhvatni pristup nam omogućava da rešimo uzrok starenja, a ne samo posledicu – bore, umoran i opušten izgled.

Kada se radi 8 point lift?

Gubitak volumena u licu značajno doprinosi starijem izgledu lica. Deficiti volumena su posledica gubitka potkožnih masti koje dovode do pojave bora, umornog izgleda i „pada“ lica. Nadoknadom volumena hijaluronskim filerima u tačno određenih 8 tačaka na vašem licu postižemo najprirodniji rezultat i istovremeno zadržavamo jedinstvene ekspresije lica pacijenta.

Ova intervencija omogućava individualni pristup potrebama svakog pacijenta, tako što se na pregledu utvrđuju određena mesta na koja će se injektovati hijaluronski fileri – MD kodovi, i time postići lifting lica, uz očuvanje priridnog izgleda.

Efekti 8 point lift -a

  • lifting celokupnog lica
  • ublažene nazolabijalne bore
  • podignutije obrve
  • jedrina i svežina u srednjoj trećini lica
  • podignutiji uglovi usana
  • smanjene marionetske bore
  • atraktivne konture
  • podmlađen i prirodan izgled
  • ublažen „pad“ istvaranje „jastučića“ u donjoj trećini lica

Radi postizanja što prirodnijeg efekta, za izvođenje ove intervencije koristi se kombinacija Juvederm filera različitih gustina. Trajanje efekata najgušćeg filera je 2 godine, a ostalih filera manjih gustina je godinu dana.

Da li boli?

Pre same intervencije na lice se nanosi topikalni anestetik u vidu kreme, a i sami Juvederm fileri u sebi sadrže lidokain, tako da je intervencija maksimalno komforna za pacijenta i ne boli.

Oporavak i nega nakon tretmana

Nakon tretmana klijent nastavlja sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguća je reakcija u vidu privremenog crvenila, otoka, modrica i osetljivosti na mestu gde je ubrizgan hijaluronski filer. Posle tretmana hijaluronskim filerima 24h ne treba nanositi šminku, ići u bazen, saunu, teretanu. Hijaluronski fileri su termostabilni i mogu se raditi tokom cele godine.

Trajanje tretmana: 30 minuta.

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

13 + 11 =