Korekcija bora

Kako možemo korigovati bore?

Korekcija bora u cilju podmlađivanja celokupnog izgleda lica su jako česta intervencija. One su sastavni deo izraza lica i nastaju kao posledica starenja kože i uticaja spoljnih faktora. Prirodno, nakon 30-e godine života vlakna elastina i kolagena gube na elastičnosti, a depoi hijalurona u koži polako iščezavaju, dajući joj umoran i dehidriran izgled. Ako tome dodamo i svakodnevno ponavljanje određenih pokreta lica mimiku, osmeh, dobijamo više ili manje izražene bore na svakom licu.

Kada je pravo vreme za korekciju bora?

Na pojavu bora, pored genetskih predispozicija, kao i stila života, utiče i nega kože lica, koja je svojevrsna prevencija starenja. Redovno uklanjanje šminke, upotreba hranljivih krema, izbegavanje direktnog izlaganja suncu i korišćenje krema sa visokim zaštitnim faktorom, negovanje u kozmetičkom salonu, sve ovo utiče na naš kvalitet kože i odlaganje pojave bora.

korekcija bora

Da bismo na pravilan način tretirali bore potrebno je da definišemo o kojoj vrsti bora je reč, pa tek onda da izaberemo proceduru kojom ćemo postići najbolje rezultate. Praksa je pokazala da se optimalni rezultati u tretiranju bora postižu kombinacijom različitih procedura.

Te stoga korekcija bora se može izvesti:

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

4 + 9 =