JALUPRO biorevitalizacija

Jalupro biorevitalizacija je savršen način podmlađivanja kože!

Ćelije potkožnog vezivnog tkiva nazivaju se fibroblasti. Fibroblasti deluju na formiranje kolagena i reparaciju oštećene kože, obezbeđujući koži elastičnost i boju. Fibroblasti se vremenom smanjuju, zbog starenja i drugih razloga. Uz to, proizvode kolagen uz podršku hranljivih materija, aminokiselina, koje su neophodne da nadoknade smanjenu aktivnost fibroblasta. Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta.

Jalupro, osim hijalurona, sadrži i grupu od 4 osnovne aminokiseline, koje pospešuju biorevitalizaciju kože, odnosno, podmlađuju kožni matriks, neutrališu posledice starenja i stimulišu kožu da postane mekša, elastičnija i zategnutija.

Prosto rečeno, ovaj preparat je saveznik naše kože, jer ono što ona gubi smanjenom proizvodnjom usled godina, kada procesi razgradnje polako nadvladavaju procese sinteze – Jalupro joj nadomešćuje!

Zato krenite na vreme da pružate vašoj koži ono što joj je potrebno, kako bi što duže bila čvrsta, elastična i blistava!

Može se raditi regija lica, vrata, dekoltea I šaka.

botox bore
IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

2 + 6 =