Korekcija brade i nosa

Korekcija brade i nosa bez hiruške intervencije? Da, moguće je!

Hijaluronski fileri su svoju upotrebu pronašli i u korigovanju kontura lica, pa se pored korekcija usana i bora mogu uvećati jagodice, brada ili korigovati nos.

Korekcija nosa

Nehirurška korekcija nosa podrazumeva injektovanje hijaluronskog filera najveće gustine u tačno određene tačke na vašem nosu, u cilju ispravljanja nedostataka i postizanja harmoničnog profila.

Hijaluronskim filerima možemo tretirati: udubljenja, brazde, izbočenja (tzv. grbice na nosu) ili podizanje vrha nosa.

Ono što hijaluronski fileri ne mogu rešiti su problemi sa disanjem, disajne opstrukcije i devijacije nosa.

Efekti korekcije nosa

Za korekciju nosa se koristi Juvederm hijaluronski filer najveće gustine, te će efekti trajati dve godine.

Korekcija brade

Uvučena ili nedovoljno istaknuta brada čest je uzrok nesigurnosti kod naših pacijenata. Nekada ovaj problem nije vidljiv na prvi pogled ili naši pacijenti nisu svesni da je upravo to ono što im nedostaje da bi se njihov profil i celokupan izgled doveo u sklad.

Aplikovanjem hijaluronskih filera u tačno određene tačke u regiji brade, menjamo njenu veličinu i oblik i postižemo harmoničan profil.

Efekti korekcije brade

Za korekciju brade se koristi Juvederm hijaluronski filer najveće gustine, te će efekti biti vidljivi dve godine.

Da li boli?

Pre tretmana na kožu se nanosi lokalni anestetik, a sami JUVEDERM fileri u sebi sadrže anestetik, tako da je tretman komforan za pacijenta i ne boli.

Oporavak i nega nakon tretmana

Nakon tretmana klijent nastavlja sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguća je reakcija u vidu privremenog crvenila, otoka, modrica i osetljivosti na mestu gde je ubrizgan hijaluronski filer. Posle tretmana hijaluronskim filerima 24h ne treba nanositi šminku, ići u bazen, saunu, teretanu. Hijaluronski fileri su termostabilni i mogu se raditi tokom cele godine.

Trajanje tretmana: 30 minuta.

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

2 + 14 =