рсд
No products in the cart.

Blog

MD kodovi u antiage-ingu

Vekovima unazad kompletno čovečanstvo traga za eliksirom koji bi nas učinio večno mladim. Nažalost, većina formula za ovaj eliksir pronađena je samo u bajkama…Sve do pojave MD kodova. 🙂

Pre nego što vam detaljnije pojasnimo šta su to MD kodovi i koja je njihova uloga u antiage-ingu osvrnuli bismo se na značaj zdravog i negovanog lica na naše unutrašnje stanje. Usaglasićete se sa nama da svako ljudsko biće teži da izgleda lepo i da uživa u svom odrazu u ogledalu i zato je naš cilj da vam to i omogućimo. Naše najvrednije delo nisu samo rezultati na vašem licu, već i emocije i iskren osmeh sa kojim napustite ordinaciju.

 

Da li je postoji način koji će učiniti da izgledam podmlađeno i potpuno prirodno?

Naravno i upravo tome služe MD kodovi. Za njihov nastanak zaslužan je brazislki plastični i estetski hirurg dr Mauricia De Maia i za blistav izgled mu se mogu zahvaliti milioni korisnika širom planete. Njihova pojava napravila je ogroman korak u sferi estetske hirurgije, a primena postala sinonim za uspešnu prevenciju starenja kože.

 

Šta su MD kodovi?

MD kodovi su deo mape našeg lica i predstavljaju kritične tačke odgovorne za pojavu znakova starenja. Bez obzira na fizionomiju lica, ovi kodovi su jednako raspoređeni kod svake osobe, ali se naravno tretiraju drugačije. Definisano je 75 MD kodova raspoređenih u 13 regija. Obeleženi su slovima, brojevima i bojama. Slova označavaju regije, brojevi broj tačaka koje se mogu tretirati u okviru regije, a boje prisustvo anatomskih struktra kao što su krvni sudovi ili nervi. Npr. crvenom bojom su obeležene tačke na koje doktor treba posebno da obrati pažnju zbog osetljivosti regije.

 

Koja je njihova uloga?

Osnovna uloga MD kodova je da omoguće individualan pristup pacijentovom licu, odnosno da nakon detaljne analize i postizanja željenog rezultata specijalista kreira strategiju injektiranja hijaluronske kiseline u određene tačke. U zavisnosti od regije i potreba pacijentovog lica određuje se količina i koncentracija hijalurona. Ono što je osnovni cilj je da se tretiraju uzroci starenja, a ne samo njihove posledice čime se postiže potpuno prirodni efekat, a koža postaje blistava i zategnuta bez ikakvog utiska “prenapumpanosti”.

 

Optimalnost kao krajnji rezultat

Poenta MD kodova je da se uz njihovo pravilno i strateško određivanje koristi minimalna količina hijaluronskih filera sa postizanjem maksimalnih rezultata. Uz njihovu pomoć svaki pacijent dobija baš ono što mu je potrebno, jer je način na koji koža stari vrlo individualna stvar. Bore i pad tonusa su nekome izraženiji na jagodicama, a nekome pak na čeonom predelu. Ako želite da saznate vašu savršenu kombinaciju MD kodova, javite nam se i zakažite konsultacije kod Dr Maje Jevđević. 

 

Svakodnevni napredak estetske hirurgije omogućava vam da se ne plašite godina i njihovih tragova na licu i telu. Takođe, sve metode koje se primenjuju u Glamour Aesthetic ordinaciji potpuno su bezbedne i pružaju efektne i dugoročne rezultate koji će vam obezbediti mladalački i blistav zgled. Posetite nas i ispričajte nam vašu priču, jer smo uvek radi da je čujemo. 🙂

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama