Mezoniti

Kada se koriste mezoniti?

Mezoniti su namenjene osobama oba pola, a starosna granica nije definisana i zavisi od stanja kože. Uglavnom se preporučuje osobama sa slabim tonusom, dubokim borama, opuštenom kožom… Prosek godina u izvođenju tremana je od 35 pa naviše.

Efekti mezoniti

Mezoniti su revolucionaran tretman kojim se zateže koža na licu, telu, popunjavaju bore, uklanja višak kože sa ruku, butina, stomaka…

Tretman mezonitima prokrvljuje kožu, podmlađuje je i radi odličan lifting. Nakon tretmana lifting efekat je odmah vidljiv.

Da li boli?

Pre uvođenja mezoniti nanosi se lokalni anestetik kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti ili bol izazvani uvođenjem igala pod kožu.

Oporavak i nega nakon tretmana

Na mestu uboda ostaju male tačkice koje se povlače posle par sati. Rezultati su odmah vidljivi ali pun efekat se postiže tek posle mesec i po, dva. Pošto se mezoniti postepeno razgrađuju, pa se samim tim i kolagen postepeno stvara, dobija se potpuno prirodan izgled bez gubljenja mimike. Oporavak nakon tretmana mezonitima je veoma brz. Mogu se javiti sitni podlivi i otečenost nakon samog tretmana, ali to nestaje u roku od par dana. Preporuka je ponavljanje tretmana nakon 2 do 4 godine.
Tretman mezonitima ne ograničava mimiku, s tim što je preporuka 3 nedelje nakon tretmana ne zakazivati nikakve druge esetetske tretmane bez konultacije

Trajanje tretmana: 60 minuta

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

6 + 15 =