рсд
No products in the cart.

O nama

dr Maja Jevđević

dr Maja Jevdjevic

Nakon završenog Medicinskog fakulteta i doktorskih studija iz oblasti fiziologije na Medicinskom fakultetu, svoju prvu ordinaciju otvara u sklopu Centra zdravlja i lepote

Glamour, u Paraćinu.

Zajedno sa svojom majkom , spec.dermatovenerologije i velikim brojem zadovoljnih pacijenata, pretvorili su ovaj centar u mesto koje je sinonim za zdravu, lepu i negovanu kožu. Posle više od decenije rada sa pacijentima, 2017.godine, počinje sa radom i ordinacija u Beogradu- GLAMOUR AESTHETIC. Kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske i regenerativne medicine u našoj zemlji i inostranstvu, prateći inovacije i svetske trendove, dr Majin rad postao je prepoznatljiv po njenim pacijentima, koji izgledaju prirodno, sveže, podmlđjeno, bez veštačkog i

neprirodnog izgleda. Dr Maja je internacionalni trener prestižne francuske laboratorije Revitacare, kao i član izvršnog odbora najvećeg udruženja lekara estetske medicine u Srbiji -Sesiam.

Zahvaljujući svojim referencama osim rada sa pacijentima, radi i kao edukator, obučavajući svoje kolege doktore medicine i stomatologije.

,,Posao kojim se bavim za mene je strast. Volim da kreiram lepo, da se moji pacijenti osećaju lepo u ordinaciji , da to bude posebno mesto za njih, kojem se raduju i odakle izlaze srećniji i lepši’’ , kaže dr Maja

Glamour Aesthetic

Posle više od decenije rada sa pacijentima, 2017. godine počinje sa radom i ordinacija u Beogradu – “Glamour Aesthetic”.

U cilju pružanja širih usluga, od 2019. godine dr Maji se priključuje dr Milena Šibalić, spec. anesteziologije. Pored podmlađivanja i nege lica, ona brine o zdravlju naših pacijenata, obavlja mini specijalističke preglede i okrepljuje ih vitaminskim infuzionim terapijama, prema individualnim potrebama pacijenata.

Sa željom da budete zdravi, lepi i zadovoljni sobom, tu smo da vam pružimo najbolju moguću uslugu, uz apsolutni komfor i profesionalnu diskreciju.

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama