Dr Maja Jevđević

 

Medicinski fakultet završila je u Beogradu, a doktorske studije na Univerzitetu u Kragujevcu. Svoju prvu ordinaciju otvara u sklopu Centra zdravlja i lepote “Glamour” u Paraćinu. Zajedno sa svojom majkom, dr Jasminom Golubović, spec.dermatovenerologom, sa velikim brojem zadovoljnih pacijenata, pretvorili su ovaj Centar u mesto koje je sinonim za zdravu, lepu i negovanu kožu.

Kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske medicine u našoj zemlji i inostranstvu, prateći inovacije u vidu pristupa tretiranja posledica starenja (MD kodovi), kao i korišćenjem najboljih materijala kod nas i u svetu, dr Majin rad postao je prepoznatljiv po njenim pacijentima, koji izgledaju prirodno, sveže, podmlađeno, bez veštačkog i neprirodnog izgleda.

Individualni pristup pacijentu i njegovim potrebama, razumevanje pacijentovih želja za određenim izgledom, prilagođavanje intervencija i materijala prema stanju kože, postupnost i pravljenje plana podmlađivanja i nege, briga o pacijentu i nakon intervencije, saveti i preporuke za kućnu negu, ono je što što svaki pacijent dobija u našoj ordinaciji.

Glamour Aesthetic

 

Posle više od decenije rada sa pacijentima, 2017. godine počinje sa radom i ordinacija u Beogradu – “Glamour Aesthetic”.

U cilju pružanja širih usluga, od 2019. godine dr Maji se priključuje dr Milena Šibalić, spec. anesteziologije. Pored podmlađivanja i nege lica, ona brine o zdravlju naših pacijenata, obavlja mini specijalističke preglede i okrepljuje ih vitaminskim infuzionim terapijama, prema individualnim potrebama pacijenata.

Sa željom da budete zdravi, lepi i zadovoljni sobom, tu smo da vam pružimo najbolju moguću uslugu, uz apsolutni komfor i profesionalnu diskreciju.