O nama

Dr Maja Jevđević

Medicinski fakultet završila je u Beogradu, a doktorske studije na Univerzitetu u Kragujevcu. Svoju prvu ordinaciju otvara u sklopu Centra zdravlja i lepote “Glamour” u Paraćinu. Zajedno sa svojom majkom, dr Jasminom Golubović, spec.dermatovenerologom, sa velikim brojem zadovoljnih pacijenata, pretvorili su ovaj Centar u mesto koje je sinonim za zdravu, lepu i negovanu kožu.

Kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske medicine u našoj zemlji i inostranstvu, prateći inovacije u vidu pristupa tretiranja posledica starenja (MD kodovi), kao i korišćenjem najboljih materijala kod nas i u svetu, dr Majin rad postao je prepoznatljiv po njenim pacijentima, koji izgledaju prirodno, sveže, podmlađeno, bez veštačkog i neprirodnog izgleda.

 Individualni pristup pacijentu i njegovim potrebama, razumevanje pacijentovih želja za određenim izgledom, prilagođavanje intervencija i materijala prema stanju kože, postupnost i pravljenje plana podmlađivanja i nege, briga o pacijentu i nakon intervencije, saveti i preporuke za kućnu negu, ono je što što svaki pacijent dobija u našoj ordinaciji.

Glamour Aesthetic

Posle više od decenije rada sa pacijentima, 2017. godine počinje sa radom i ordinacija u Beogradu – “Glamour Aesthetic”.

U cilju pružanja širih usluga, od 2019. godine dr Maji se priključuje dr Milena Šibalić, spec. anesteziologije. Pored podmlađivanja i nege lica, ona brine o zdravlju naših pacijenata, obavlja mini specijalističke preglede i okrepljuje ih vitaminskim infuzionim terapijama, prema individualnim potrebama pacijenata.

Sa željom da budete zdravi, lepi i zadovoljni sobom, tu smo da vam pružimo najbolju moguću uslugu, uz apsolutni komfor i profesionalnu diskreciju.

 

 

 

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

7 + 7 =