рсд
No products in the cart.

Blog

Usne, ženski najjači adut

Ženska lepota je tokom istorije bila uzrok mnogih ratova, inspiracija za stvaranje najznačajnijih i najlepših umetničkih dela – pesama, slika, knjiga… Usaglasićete se sa nama da je tako i danas. 🙂 Ono što prvo primetimo na svakoj osobi i što kasnije najčešće pamtimo je definitivno lice, a posebno oči i usne. Smeštene na centralnom delu našeg lica, one su simbol našeg osmeha, instrument koji nam omogućava da najlepše emocije i misli pretočimo u reči i darujemo najnežnije poljupce.

 

Sočne, zdrave usne prioritet su kako devojčica koje obožavaju svoje labela sa ukusom voća, pa i kasnije žena koje ih često naglašavaju šminkom. Pre bilo koje vrste ulepšavanja one moraju biti negovane i iziskuju posebnu pažnju kao i ostatak našeg lica.

Kao vanvremenski simbol ženstvenosti sve dame teže ka tome da ih učine mekanim, punim i hidriranim. Savetujemo vam da počnete od najjednostavnijih rutina kao što su piling koji bi trebalo da odradite s vremena na vreme i naravno svakodnevna nega u vidu balzama koji će ih negovati i štititi od spoljašnjih faktora. Naročitu posvećenost zahtevaju suve usne sklone perutanju.

Iako većina žena teži ovakvom izgledu i adekvatno se neguje, nažalost, neke stvari poput tankih usana, usana bez volumena ili lošeg oblika nije moguće nadoknaditi na ovaj način.

Budite bez brige, jer zahvaljujući estetskoj medicini i njenim metodama ovaj problem možete rešiti potpuno bezbolnim i bezbednim putem za svega nekoliko minuta. 🙂

 

U Glamour Aesthetic klinici već dugi niz godina uspešno stvaramo najlepše usne pomoću bezbednih i najkvalitetnijih hijaluronskih filera. Naše klijetkinje zajedno sa doktorkom Majom ostvaruju sve svoje snove i uživaju u senzulanim usnama koje ostavljaju bez daha.

Ono što prvenstveno morate imati u vidu je da proces korekcije ili uvećanja usana nije isti kod svakog. Baš iz tog razloga je vrlo bitno obaviti konsultacije i jasno definisati koje rezultate želimo da postignemo. Preporučujemo Vam da odaberete proverenog i profesionalnog specijalistu koji će vas posavetovati na najbolji mogući način.

Kako treba da izgledaju savršene usne? Pre svega ih krasi volumen, zatim jasne ivice, blago podignuti uglovi i definisan kupidonov luk. Baš ovako bismo definisali senzualne i prirodne usne koje bi poželela svaka dama. I u ovom slučaju godine imaju veliki uticaj, pa tako usta starenjem gube punoću, smanjuju se i dolazi do toga da se rumeni deo usana skoro uopšte i ne vidi.

 

Trend povećanja usana se često primenjuje pogrešno i neprofesionalno pa su društvene mreže preplavljene fotografijama predimenzioniranih usana koje odbijaju od ovog tretmana, ulivaju nepoverenje i strah. Među ženama koje žele da se podvrgnu ovom trenutmanu često su poslovne žene ili majke koje se plaše reakcija svoje okoline i rezultata koji im mogu narušiti izgled.

U današnje vreme došlo je do pojave mnogih nestručnih lica koja primenjuju ovu metodu, pa tako i do nezdovoljnih klijenata, patkastog izgleda usana i zdravstvenih komplikacija. Kako biste bili sigurni da ste odabrali bezbednu kliniku, pogledajte video u kojem doktorka Maja govori o tome ko sme da vrši intervencije ovog tipa i u kojim uslovima.

 

Kako slike govore više od hiljadu reči, a osmesi zadovoljnih klijenta više od milion, preporučujemo vam da posetite našu Instagram stranicu  i pogledate kako izgledaju usne stvorene magijom Glamour Aesthetic klinike. 🙂

Naše klijentkinje često se odlučuju za ovu metodu koju i sami obožavamo, pa je ona tako i deo mnogih videa doktorke Maje. Posetite naš IGTV  i saznajte šta devojke očekuju od uvećanja usana, čega se plaše poslovne žene, supruge, mame, šta od uvećanja usana očekuju žene koje su već korigovale usne i još mnogo toga.

 

Ukoliko želite jedre, nežne i definisane usne zakažite konsultacije i prepustite se sigurnim rukama naše doktorke Maje.

Kontakt


© All Copyright dr Maja Jevdjević 2023 by NoWPDrama