Uvećanje jagodica

Budući da je trouglast oblik lica jedan od simbola mladolikosti, uvecanje jagodica može znatno uticati na to da delujemo mlađe, svežije, atraktivnije, ali i sofisticiranije.

Hijaluronski fileri su svoju upotrebu pronašli i u korigovanju kontura lica. Kod usahlog lica, spuštenih obraza i lica koje je izgubilo svežinu, idealno rešenje je uvećanje jagodica. Lice momentalno dobija svežiji i mlađi izgled, konture su izraženije, a da se pritom uopšte ne narušava prirodan izgled lica.

Da li boli?

Pre same intervencije na lice se nanosi topikalni anestetik u vidu kreme, a i sami Juvederm fileri u sebi sadrže lidokain, tako da je intervencija maksimalno komforna za pacijenta i ne boli.

Oporavak i nega nakon tretmana

Nakon tretmana klijent nastavlja sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguća je reakcija u vidu privremenog crvenila, otoka, modrica i osetljivosti na mestu gde je ubrizgan hijaluronski filer. Posle tretmana hijaluronskim filerima 24h ne treba nanositi šminku, ići na bazen, u saunu i teretanu. Hijaluronski fileri su termostabilni i mogu se raditi tokom cele godine.

Trajanje tretmana: 30 minuta.

Detaljnije na stranici Hijaluronski fileri.

IMATE NEKO PITANJE ILI NEDOUMICU?

PITAJTE NAS

Ukoliko niste sigurni koja je prava intervencija za vas, imate neko pitanje ili možda želite da zakažete konsultacije ili intervenciju, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

5 + 7 =